Agri

vitaal telen acqua universo

 Agri

In de afgelopen 15 jaar is er veel ervaring opgedaan met vitaal water in de agrarische- en landbouw sector en met name in de internationale glastuinbouw. Water is het belangrijkste bestanddeel voor leven op aarde.

Waarom specifiek waterbehandeling is ontwikkeld, komt voort uit het begrijpen van het gedrag, de functie en het belang van water. Water is de eenvoudigste verbinding van de twee meest voorkomende reactieve elementen in het universum. Het bestaat uit een verbinding van twee waterstofatomen en één zuurstofatoom. Er zijn maar heel weinig moleculen kleiner of lichter. Vloeibaar water is echter het meest buitengewone materiaal dat in schijnbaar tegenspraak is met het eenvoudige moleculaire bestanddeel ervan.

Werkwijze

  • Wij harmoniseren, dat is één stap verder dan balanceren, uw bedrijf met onze systemen.
  • Wij werken met een systeem van bruikleen – rendement. U krijgt onze systemen in bruikleen en na de van tevoren afgesproken periode besluit u of onze werkwijze voor u rendeert.
  • Wij garanderen een goed gevoel bij onze werkwijze.
vitaliser tuinbouw Acqua Universo

Professionele partner

Jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten heeft ervoor gezorgd dat Acqua Universo uw betrouwbare, professionele partner is bij de harmonisatie van water. Acqua Universo staat altijd voor u klaar om de waterprocessen binnen uw bedrijf te verbeteren.

 

Neem

Contact op

X