Lezing: De Kracht van vitaal water doet groeien!

2023woensdag08feb20:00Lezing: De Kracht van vitaal water doet groeien!Water en al zijn mogelijkheden. Wat kan water voor jou doen? Voor je gezondheid, je vitaliteit, je omgeving of voor je bedrijf.20:00 Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden

Evenement details

Water en al zijn mogelijkheden. Kwaliteit, vitaliteit, structuur, wetenschap, energie, geometrie, zacht water, medicinaal water, water thuis of in je bedrijf.

Wat kan water voor jou doen? Voor je gezondheid, je vitaliteit, je omgeving.

Op woensdag 8 februari geeft Aqua Universo een upgrade over de mogelijkheden van water. Water is een verbindende factor in het leven. Zonder water geen leven. Water is van belang als oplosmiddel, opgeloste stof, reactant, katalysator en biomolecuul, het structureert eiwitten, en nucleïnezuur.

Ons drinkwater gaat door letterlijk 4 meter filters heen om het drinkwater te laten worden en om een kwaliteit te waarborgen. Let wel: We hebben in Nederland een enorm privilege. We kunnen elk moment v/d dag beschikken over drinkwater. Echter de laatste jaren bereikt ons via de media allerlei informatie over ons drinkwater. Er zitten o.a. bestrijdingsmiddelen en medicatie resten in. Heeft dit een wisselwerking in de vitaliteit van het water?

Diverse toepassingen en praktijkvoorbeelden in onze lezing kunnen je een beeld geven van het belang van “Vitaal” Water. Water is onze wereld (Acqua Universo) en we dompelen je er graag in onder.

Nodig je buren, vrienden en familie uit en kom luisteren en proeven.


Aanmelden graag via mail
info@acquauniverso.nl

Tijd

(Woensdag) 20:00

Locatie

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden