Acqua Universo - Het team van Acqua Universo

Het team van Acqua Universo

Acqua Universo is opgericht in 2003, een initiatief van Remy en Gabrielle Mosch. Vitaal water is sindsdien nauw verbonden met Praktijk Remy Mosch.

Remy Mosch heeft in zijn praktijk ervaren dat vitaal water meetbaar resultaat kan opleveren. Het resultaat van vitaal water is ook aantoonbaar in de tuinbouw. Samen met Ineke Moerman is hij daarom Vitaal Telen gestart.

 

Ineke MoermanIneke Moerman. Vitaal telen en vitaliteit voor mens en dier hebben haar hart. Zij kijkt op een nieuwe manier naar teelt of naar dieren. Ineke doet voor Acqua Universo onderzoek naar vitaliteit op locatie. Bij particulieren thuis en bij bedrijven doet zij stralingsmetingen en wateronderzoek. Naar aanleiding van haar bevindingen en praktijkervaring adviseert en inspireert zij over de toepassing van vitaal water en het verbeteren van vitaliteit voor
mens, plant en dier.


Gabriëlle Mosch is het aanspreekpunt voor wie meer wil weten over Acqua Universo en de producten die in de webshop te vinden zijn. Zij is ook de organisator van alle bijeenkomsten en activiteiten.

Zij is ook veel te vinden in Farm I See in Schipluiden waar zij de winkel en B2B runt.