Thuis

Thuis

Bent u ook geïnteresseerd in Water en bent u benieuwd wat u er thuis mee kunt?

Door gebruik te maken van onze speciaal afgestemde ‘Vitalisers’ kunt u uw leidingwater, wanneer het niet voldoet aan de definitie van Water (lees: Water en Leven), verbeteren of vitaliseren. Het ervaren van Water is voor iedereen anders, maar meestal krijgen we terug dat het water weer verfrissend en zacht is, alsof het direct uit een bergbeek komt.

Acqua Universo heeft verschillende oplossingen beschikbaar, zo is er voor iedereen wel iets om Water te beginnen ervaren. De basis vitaliser, de ‘Ouroboros’, is voor het hele huis en met de Gocciola (kraanvitaliser) kan van ieder tappunt een vitaal Waterbron gemaakt worden. Deze kan ook met u mee op reis en met een aanpassing (Gardena koppelingen) kan deze bijvoorbeeld ingezet worden voor de tuin, camper of boot. Waar gewenst denken we graag met u mee.

Een ‘vitaliser’ is een investering, die zich op termijn terugverdient en goed is voor mens, plant en dier. Door het installeren van een vitaliser werk je bijvoorbeeld mee aan de vermindering van plasticafval, immers hoef je geen mineraalwater meer te kopen.

Wilt u meer achtergrond? Kijk hier voor meer informatie over Leven en Water of laat u inspireren door mogelijkheden van water in praktijkvoorbeelden. Voor open inloopdagen zie de agenda. Of vul het contactformulier in. Allicht tot ziens.

TIP: Door het installeren van een vitaliser werk je mee aan de vermindering van plasticafval. Een gemiddeld gezin dat water uit flessen drinkt, geeft per jaar tussen de 1000 en 1200 euro uit. Vitaal Water optimaliseert tevens uw verwarmingssysteem en draagt bij aan uw binnenklimaat en bespaart energie.

kraan vitaliser

 De door ons ontwikkelde systemen zijn heilzaam voor de mens en tegelijkertijd duurzaam voor de in uw huis aanwezige apparatuur, zoals de verwarmingsketel, wasmachine en koffie- en thee-apparatuur. Daardoor verdienen onze systemen zichzelf binnen enkele jaren terug.

De levensduur van onze systemen is meer dan 15 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom een keer langs op een van onze open inloop.

Welzijn

Acqua Universo heeft in de afgelopen jaren veel geleerd en door ontwikkeling en ervaring technologie ontwikkeld die kan bijdragen aan het versterken van ons welzijn.