Thuis

Thuis

Alle groei begint met goed WATER! WATER is van grote invloed op de gezondheid van mens, plant en dier en speelt ook een cruciale rol in de aanvoer van voedingsstoffen. Ons leidingwater is kwalitatief goed. De schadelijke stoffen zijn uit het leidingwater gehaald, maar deze stoffen hebben informatie (lees: frequenties) achtergelaten. Door het zuiveringsproces is de vitaliteit van het leidingwater vaak laag. Dit kunnen we voor u onderzoeken.

Hier vind u in het kort hoe de producten toe te passen zijn.

De grote Vitaliser (ouroboros of orient); dit is de basis en kan na de watermeter en voor de eerste aftakking ingebouwd worden. Zo is alle water in uw woning gevitaliseerd.

Ook is het mogelijk om in plaats van de basis oplossing te kiezen voor minder sterke kleine vitalisers. Deze zijn op diverse tappunten te monteren of aanvoerleidingen te plaatsen. Hiervoor hebben we respectievelijk:

– reis vitaliser met Gardena koppelingen voor aansluiting op de douche, tuinslang voor watertanks van een camper of een boot

– kraan vitaliser met combi koppelingen voor aansluiting op (keuken) kranen.

kraan vitaliser

 De door ons ontwikkelde systemen zijn heilzaam voor de mens en tegelijkertijd duurzaam voor de in uw huis aanwezige apparatuur, zoals de verwarmingsketel, wasmachine en koffie- en thee-apparatuur. Daardoor verdienen onze systemen zichzelf binnen enkele jaren terug.

De levensduur van onze systemen is meer dan 15 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom een keer langs op een van onze open inloop.

Welzijn

Acqua Universo heeft in de afgelopen jaren veel geleerd en door ontwikkeling en ervaring technologie ontwikkeld die kan bijdragen aan het versterken van ons welzijn.

X