Thuis

Thuis

Bent u ook gefascineerd door de kracht van water en wilt u graag weten wat u er thuis mee kunt doen? Acqua Universo biedt verschillende oplossingen waarmee u uw leidingwater kunt verbeteren of vitaliseren, zodat het weer voldoet aan de definitie van Water en Leven.

Onze speciaal afgestemde ‘Vitalisers’ zijn ontworpen om het water te vitaliseren, waardoor het weer verfrissend en zacht wordt, net als vers bergwater. Het gebruik van onze vitalisers is een investering die zich op de lange termijn terugverdient en goed is voor de gezondheid van mens, plant en dier.

Met de ‘Ouroboros’ basis vitaliser voor het hele huis of de Gocciola kraanvitaliser voor elk tappunt, kunt u van elk tappunt in uw huis een vitale waterbron maken. De Gocciola kan zelfs worden meegenomen op reis en kan worden aangepast voor gebruik in de tuin, camper of boot. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie.

Naast de voordelen voor uw gezondheid, draagt de installatie van onze vitalisers ook bij aan het verminderen van plasticafval. U hoeft immers geen mineraalwater meer te kopen en een gemiddeld gezin bespaart tussen de 1000 en 1200 euro per jaar aan kosten voor water uit flessen. Bovendien optimaliseert Vitaal Water uw verwarmingssysteem en draagt het bij aan een gezond binnenklimaat, wat kan resulteren in energiebesparingen.

Wilt u meer informatie over de kracht van Water en Leven, of wilt u onze vitalisers in actie zien? Bekijk onze website voor praktijkvoorbeelden en open inloopdagen in onze agenda. Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek de kracht van vitaal water met Acqua Universo!

 

kraan vitaliser

 De door ons ontwikkelde systemen zijn heilzaam voor de mens en tegelijkertijd duurzaam voor de in uw huis aanwezige apparatuur, zoals de verwarmingsketel, wasmachine en koffie- en thee-apparatuur. Daardoor verdienen onze systemen zichzelf binnen enkele jaren terug.

De levensduur van onze systemen is meer dan 15 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom een keer langs op een van onze open inloop.

Welzijn

Acqua Universo heeft in de afgelopen jaren veel geleerd en door ontwikkeling en ervaring technologie ontwikkeld die kan bijdragen aan het versterken van ons welzijn.