Water en leven

“Alle levensprocessen zijn direct of indirect verbonden met water, daarom heeft het water recht op een zeer hoge prioriteit en positionering in de milieusituatie” – dr. Wolfgang Ludwig.

Water wordt hoofdzakelijk gezien als oplos- / transportmiddel of een manier om de dorst te lessen. Maar de speciale relatie die wij met water hebben, wordt meestal over het hoofd gezien. Water is iets “normaals”. Echter zouden we meer aandacht mogen besteden aan deze bijzondere vloeistof.

Water en Leven zijn inherent met elkaar verbonden. Als je het over leven hebt, heb je het over informatieoverdracht en hierin spelen elektromagnetische velden en water een belangrijke rol.

Kijkend naar het universum, bestaat dit fundamenteel uit materie, energie en informatie. Materie maakt de werkelijkheid tastbaar. Energie is de drijvende kracht in alle (levens)processen en heeft informatie nodig om zijn eigen interne status en die van de buitenwereld te bepalen.

Om Informatieoverdracht op een goede manier te laten plaatsvinden is het belangrijk dat er resonantie is en dat kan alleen wanneer er voldoende samenhang (coherentie) in omstandigheden zijn. Als voorbeeld, er kan geen resonantie en informatieoverdracht plaatsvinden met de muziek van een orkest wat niet goed gestemd is. Er is geen samenhang en de muziek komt niet over. Je hebt waarschijnlijk de neiging om weg te lopen. Wanneer het orkest wel gestemd is, zal er samenhang zijn in de muziek en als je het mooi vindt, resoneert de muziek. Je voelt aangetrokken en zal willen luisteren om de “informatie” te horen.

 

Water (vitaal water) dat een natuurlijk proces doorloopt is intern coherent en geometrisch gestructureerd. Het ondersteunt de stromen van energie en informatie, het geleidt signalen en vergemakkelijkt de communicatie. Het zal u verbazen dat het meeste water dat door civiele systemen stroomt, door leidingen wordt geperst en bloot wordt gesteld aan kunstmatige elektromagnetische velden, niet aan het bovenstaande voldoet. Het proces en omstandigheden zijn anders dan in de natuur.

Hoe goed water (moleculen) gestructureerd zijn, is te onderzoeken. Ook is het mogelijk om water dat niet voldoende intern coherent en gestructureerd (niet vitaal) is te optimaliseren. Er bestaan hier verschillende methoden voor. Wij hebben al 15 jaar ervaring met het optimaliseren van water zodat het weer voldoende intern coherent en gestructureerd (vitaal) is. 

Nieuwsgierig geworden? In het menu kunt u navigeren naar de pagina praktijkvoorbeelden. Hier vindt u een kleine greep van waarnemingen door toepassing van onze kennis en Vitalisers. Daarnaast is er ook een pagina met een samenvatting van mogelijkheden. Of kunt u een aanvraag doen voor Water Onderzoek.

 

Kom langs

Agenda

Neem

Contact op